Neix a Reus la ruta gastronòmica Repintxus

Està promoguda per 11 establiments gastronòmics de la ciutat i tindrà lloc del 16 al 26 de maig

0
1159
Imatge cedida
Circ Raluy Legacy 728×90

Del 16 al 26 de maig tindrà lloc a Reus la ruta de pintxosRepintxus. Aquesta nova ruta està promoguda per 11 establiments gastronòmics de la ciutat: The Green Dog Café, Tastum, KoopToo, Fes un mos, Yogurlandia, l’Absis, No diguis blat!, TempusCofee, Genial DreamCuisine, IlCuore i Corner Sushi By Sora. Per només 3 euros, es podrà gaudir d’un pintxo amb productes de qualitat creat per l’ocasió acompanyat d’una beguda (cervesa Moritz 7, refresc, ampolla d’aigua o copa de vi).

Per aquesta primera ruta s’han editat més de 7.000 flyers que es trobaran als locals participants amb una guia de totes les tapes i un mapa per ubicar-les i poder-les degustar, el nom i la descripció, així com el seu horari. Cada establiment disposarà, a més, d’un ‘roll up’ i un cartell a la seva entrada. Repintxus compta amb una pàgina a Facebook i un perfil a Instagram per donar a conèixer tota l’activitat.

La iniciativa neix amb perspectives de futur i amb l’objectiu de fomentar les rutes de pintxos durant diversos períodes de l’any entre els locals gastronòmics de la ciutat. Els reusencs i reusenques podran trobar durant la ruta pintxos d’allò més variats, passant de l’estil asiàtic al vegà o degustant, fins i tot, un postres.

És previst que durant l’any es realitzin diverses rutes d’aquest tipus amb plats que variaran segons l’època de l’any. La ruta Repintxus està oberta a l’entrada de nous establiments per a les pròximes edicions.Repintxus és una iniciativa dels establiments The Green Dog Café, Tastum, KoopToo, Fes un mos, Yogurlandia, l’Absis, No diguis blat!, TempusCofee, Genial DreamCuisine, IlCuore i Corner Sushi By Sora. Rep el suport de Moritz, Schweppes, Pepsi, Aigua Sant Aniol i Agrícola Corbera d’Ebre.

FER UN COMENTARI