Nadal consulta amb el veïnat les propostes per revitalitzar el comerç de proximitat

    El candidat a l’alcaldia es reuneix amb el veïnat i entitats d’aquesta zona de la ciutat per consensuar les actuacions a dur a terme

    El candidat a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, ha desgranat les actuacions encaminades a revitalitzar el centre de la ciutat i el comerç de proximitat, entre les quals destaquen “la millora urgent de l’espai públic, la instal·lació de mobiliari urbà, la creació de nous parcs infantils i zones verdes, l’increment i inspecció de les tasques de neteja, la millora de la plaça Corsini i de la Rambla Nova i l’obertura d’equipaments municipals oberts a la ciutadania”.

    Nadal va consensuar aquestes i altres propostes amb el veïnat i entitats del centre de la ciutat que van participar en la trobada celebrada aquest divendres al vespre. Entre altres actuacions, l’alcaldable es va comprometre a redactar i executar el  projecte Illa Corsini “per convertir en zona de vianants els carrers que envolten el Mercat Central”.

    Nadal es va comprometre a incrementar l’IBI als bancs i a les societats patrimonials que tenen pisos i locals buits. “Aquests espais han d’estar en bones condicions i, a la vegada, posarem en marxa polítiques incentives perquè tornin a obrir com són les bonificacions de tots aquells impostos i taxes relacionats amb l’obertura d’establiments de proximitat”, ha manifestat.

    “Hem de recuperar el centre de la ciutat, revitalitzar-lo i evitar la seva degradació. Per assolir-ho cal voluntat política, un govern local compromès que executi les actuacions a curt, mitjà i llarg termini incloses en un Pla Integral de Recuperació del Centre de Tarragona”, ha conclòs l’alcaldable.