Música, màgia i joguines solidàries s’uneixen al novè Game Rock de Creu Roja

    Concerts musicals i espectacles de màgia solidaris tindran lloc al restaurant 1203, al Turó de la Seu Vella, el diumenge 8 de juliol per recaptar fons pel projecte Joguina Educativa

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    Cartell del novè Game Rock de la Creu Roja Lleida

    El proper diumenge 8 de juliol, arriba la novena edició del Game Rock de la mà de la Creu Roja Lleida amb l’objectiu de recollir diners pel projecte “Joguina Educativa”, una campanya de sensibilització social i de recollida de joguines pels infants més desfavorits. El restaurant 1203, situat al Palau del Rei al Turó de la Seu Vella, acollirà l’esdeveniment, el qual presentarà Joan Baró i comptarà amb les actuacions dels grups Milford Boys, Enzuri, Blue Rain i Mags del Món. Altrament, l’esdeveniment compta amb col·laboradors, gràcies als quals es sortejaran diferents regals i obsequis entre el públic assitent. L’entrada a l’espectacle té un preu de 5 euros i tots els diners recaptats es destinaran al projecte de Joguina educativa de Creu Roja Joventut de Lleida.

    Des de la Creu Roja de Lleida, expliquen que el projecte de “Joguina Educativa” té com a objectiu principal “fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina”, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat. Les joguines aporten diferents valors als més petits, afavorint el desenvolupament de la creativitat, d’igual manera que ho fan la dansa o la música. Així doncs, la unió de la música i les joguines en la seva vessant més solidària permetrà que els infants del Segrià puguin gaudir i desenvolupar-se.