Mollerussa recupera el sopar de gala de la nit de Cap d’Any

El preu serà de 85 el menú d’adults i 45 l’infantil i la revetlla comptarà amb les actuacions d’Aquarium, Millenium, Coversions i disco mòbil

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament recupera enguany la celebració de la Revetlla de Cap d’Any després de dos anys d’aturada a causa de les restriccions de la pandèmia. Per això, ha tret ja a la venda les entrades per participar del sopar de gala de la nit de Cap d’Any als pavellons poliesportius amb una capacitat per a 750 comensals, els quals es repartiran entre els dos pavellons.

La festa posterior, en la qual l’aforament serà de mil persones, comptarà amb dues orquestres i un grup de versions repartits entre els dos espais així com disco. Les entrades es poden comprar fins al 21 de desembre a les oficines del consistori. 

Els preus s’han fixat en 85 euros el menú per a adults i en 45 euros l’infantil, amb un primer i un segon plat, les postres, raïm i bossa del cotilló. Pel que fa al menú d’adult, inclou un entrant, un primer plat de peix, un segon plat de carn, les postres, la beguda, el cafè, raïm i també cotilló.

Totes les persones que participaran en el sopar tindran accés gratuït a la festa posterior mentre que també s’obre la possibilitat de participar-hi a partir de les 12 de la nit a aquells que sopin en un altre indret comprant una entrada anticipada per 14 euros amb consumició inclosa. La festa estarà amenitzada per les orquestres Aquarium i Millenium i el grup de versions Coversions.