El Ministeri de Foment repinta les marques vials de l’A-7 en diversos punts

    Els quilometres on es treballarà corresponen al tram que passa pels termes municipals de Vila-seca, Reus, La Canonja i Tarragona

    Segons ens informa la Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment a Tarragona,  a partir del dia 18 fins el 22 de desembre de 2017 es portaran a terme treballs de conservació i manteniment a l’autovia A-7 des de Vila-seca  a la ciutat de Tarragona, així com a l’Hospitalet de l’Infant.

    Els treballs consistiran en el repintat de les marques vials entre els quilòmetres 1151,200 al 1171 que corresponen al tram que passa pels termes municipals de Vila-seca, Reus, La Canonja, y Tarragona.  Per tal de portar a terme l’actuació s’efectuaran talls de carrils, reduint el trànsit a un carril per cada direcció. Les obres es faran entre les 7,30 i les 17:30 hores.

    En el cas de l’Hospitalet afectarà del quilòmetre 1122  al 1138 amb tall d’un carril.  Els treballs es portaran a terme si ho permet la situació meteorològica i degudament senyalitzats.  Les obres es faran entre les 8 i les 22 hores.