Es milloren les parades d’autobús i de taxi a Lleida

    Durant el 2018 es continuarà amb les actuacions de millora, amb la construcció de noves plataformes i marquesines i la instal·lació de noves pantalles d’informació

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Es duen a terme una vintena d’actuacions de millora en les parades d’autobús i taxi de la ciutat. En concret, s’han instal·lat una desena de noves marquesines de bus repartides per la ciutat i, també, ha construït tres noves plataformes, ubicades al carrer Baró de Maials amb Vic, a l’Avinguda Estudi General-Jaume II -parada Pont Universitat- i a l’Avinguda Estudi General amb Doctora Castells. Les dues últimes plataformes han permès compatibilitzar la parada de bus amb el nou tram de carril bicicleta que s’ha construït recentment al Pont de la Universitat. Properament està prevista la construcció d’una plataforma a la parada d’autobús del Parc de l’Aigua.

    A més a més, s’han creat dues parades de taxi noves per cobrir zones d’oci nocturn i s’ha millorat la informació de les parades de taxi, amb pals informatius i els telèfons de les diferents associacions.

    Durant l’any 2018 es preveu continuar amb les actuacions de millora a les parades d’autobús, amb la construcció de noves plataformes i marquesines i la instal·lació de noves pantalles d’informació.