Milers de persones gaudeixen del Pleamar Vintage Market

    El diumenge va ser una de les jornades amb més visitants de les últimes quatre edicions

    Les fortes ventades del dissabte 31 de març no van impedir que milers de persones gaudissin de la 4a edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla, al Parc Voramar. Malgrat que, arran del fort vent de dissabte, es va haver de suspendre l’actuació d’un dels caps de cartell com La Soul Machine, i la sessió del punxadiscos David Monoman, el responsable de l’Associació Pleamar, Nico Leo, n’ha fet una valoració molt positiva en què ha remarcat poder mantenir els números de l’any passat amb unes 12.000 persones, i la qualitat de la programació i els paradistes. Per Nico Leo, ha estat un “cap de setmana per recordar amb el colofó final de The Excitements”.

    El Pleamar Vintage Market és un dels mercats de referència a la Costa Daurada en aquest àmbit, fet que ha recordat també el regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez, que ha destacat d’aquesta manera la seva consolidació. La mostra ofereix una àmplia varietat de productes vintage i de segona mà, una diversa i variada oferta gastronòmica i musical, i un gran ventall d’activitats lúdiques per a les famílies.

    Per la seva banda, la majoria de paradistes també han coincidit que es tracta d’un certamen molt encertat i que encaixa molt amb el model d’Altafulla que busca la qualitat per damunt de la quantitat. Concretament en aquest mercat, són molts els col·leccionistes que visiten la mostra on poden trobar allò que busquen.