Milers de persones es manifesten a Lleida en contra del judici “estafa”

  La vaga general ha acabat amb diversos talls de carreteres, alguns piquets i quatre ferits lleus

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Durant el dia d’avui i en el transcurs de la vaga general, s’han produït dues manifestacions a la ciutat de Lleida. La jornada ha transcorregut amb relativa normalitat.

  La del matí, ha fet una pausa en el camí a la plaça Víctor Siurana on s’ha llegit un manifest. La mateixa ha acabat amb enfrontaments de manifestants amb la policia a prop dels jutjats que ha deixat un ferit lleu.

  Pel que fa a la vaga, la matinada ens ha desvetllat amb talls i enfrontaments de membres dels CDR amb la policia, a diverses carreteres. Cal destacar un tall a Sidamón que ha acabat amb una càrrega. El seguiment ha estat considerable. Més tard, s’ha produït un tall a l’alçada del polígon dels frares que ha estat tret amb rapidesa i també durant el matí, s’ha produït un desallotjament a les cotxeres per part de la policia.

  A les sis de la tarda, una concentració a Ricard Vinyes ha reunit unes sis mil persones que han llençat consignes en contra del judici que consideren una estafa; i en favor dels presos polítics. El carrer Balmes ha estat tallat per una sèrie de Tractors que impedien el pas de vehicles. La manifestació ha baixat per rambla Aragó, fins a acabar com ja és tradicional davant la subdelegació del govern.