Més de dues-centes persones s’apleguen a la plaça de La Font per a demanar més oci

    Han demanat que l'Ajuntament aporti solucions en lloc d'aplicar el que han titllat de "polítiques prohibicionistes"

    Més de dues-centes s’han aplegat aquesta tarda a la plaça de la Font de Tarragona per a reclamar al Consistori un canvi pel que fa a les polítiques culturals i d’oci. Els convocants han exigit que l’Ajuntament doni suport a la cultura en totes les seves vessants, que integri millor la cultura i l’oci i que faciliti els tràmits als emprenedors que decideixin obrir un negoci. Tanmateix, els organitzadors han demanat que l’Ajuntament aporti solucions en lloc d’aplicar el que han titllat de “polítiques prohibicionistes” que ha estat aplicant com una manera de no encarar els problemes que poden derivar-se en l’àmbit de neteja, seguretat o civisme. “Prohibir és propi de dictadures, no de ciutats democràtiques” han afirmat.

    D’altra banda, també s’ha denunciat la desatenció que va patir la zona d’oci del Port Esportiu i que va propiciar que acabés en desús. En aquest sentit els manifestants han denunciat que la Guàrdia Urbana multi a violinistes que toquen al carrer mentre no patrullen per les zones realment problemàtiques.

    Per últim, els assistents han denunciat que Tarragona s’estigui convertint en una ciutat dormitori de Barcelona. Han criticat la visió segons la qual l’oci no és cultura o que la cultura hagi de donar rendiment econòmic.