Més de 700 espectadors al Concert de les Espelmes de Riudecanyes

    El Concert és una activitat solidària que té com a objectiu col·laborar amb Càrites de Riudecanyes

    La sisena edició del Concert de les Espelmes de Riudecanyes va omplir aquest dissabte la plaça de l’Església amb l’assistència de més de 700 persones que van gaudir d’una nit a la fresca i amb la bona música de la Sant Andreu Jazz Band. Enguany, els veïns de Riudecanyes han instal·lat 10.000 espelmes als principals carrers i places del poble, il·luminant el trajecte d’entrada fins a l’arribada a la plaça i altres espais propers i adjacents.

    El Concert de les Espelmes és una activitat solidària que té com a objectiu col·laborar amb Càrites de Riudecanyes. Es fa a través d’una entrada que no es paga amb diners, ja que aquesta consisteix en l’aportació d’aliments i productes d’higiene personal i de la llar. També hi ha unes guardioles per a fer donacions en metàl·lic.

    L’alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost, va aprofitar la seva intervenció abans de començar el concert, per agrair “la col·laboració general que té aquesta activitat on col·labora gent de totes les edats, des de joves de 16 anys fins a persones de 80 i més. És un acte col·laboratiu, associatiu i solidari que ens fa sentir a tots els altres més a prop”. Tost també va avançar que de cara al proper any, i com en aquesta edició ja s’ha ampliat el recorregut il·luminat amb carrers nous, hi haurà encara més espelmes a altres indrets com les entrades d’algunes cases.

    A aquesta activitat, que ja és fixa al calendari festiu estiuenc de Catalunya, hi participen molts veïns i veïnes del poble preparant dies abans les espelmes, col·locant- les als carrers, balcons i portalades; i per últim encenent-les una a una. A més, durant la nit del concert l’AMPA de Riudecanyes se’n fa càrrec del servei de bar i després de l’actuació hi ha servei de terrassa a la plaça.