Més de 60 empreses s’interessen per vendre productes gourmet al mercat Xinès

    La Cambra de Comerç de Tortosa va organitza un Seminari sobre les noves oportunitats que oferirà el mercat xines

    La jornada va comptar amb les intervencions de Nuria Barberà i Jordi Tordera per part de l’empresa Baidewei, consultora especialitzada en aquest mercat, on van explicar les avantatges i oportunitats actuals. I la presentació per part de Xavi Mompel, del programes europeus d’ajuts a les empreses que vulguin iniciar-se en la internacionalització.

    El plat fort de la Jornada va ser la intervenció del empresari Xinés Lin Jin, propietari de Shanghai Juerui Industry, empresari invitat expressament per la Cambra de Comerç després de la bona acollida que van tenir els empresaris participants en l’última missió empresarial a Sanghai. El Sr. Lin, va presentar la nova plataforma online on se comercialitzaran productes gourmets només d’origen espanyol. Cal recordar que al 2016 mes de 500 milions de xinesos s’han convertit en usuaris d’aquest canal de compra. Aquesta plataforma comptarà en un servei de logística que afavorirà i simplificarà l’exportació del productor, i a la mateixa vegada el client final rebrà el producte a casa seva en un temps record.

    “La Cambra de Comerç veu aquest nou model de negoci molt adequat per a la dimensió de les empreses agroalimentàries de la seua demarcació, ja que no tenen que realitzar pràcticament cap inversió i el seu producte arribar al consumidor xines per mig d’una plataforma que recepciona el producte dins de l’ espai nacional, simplificant al màxim l’operativitat de qualsevol exportació”. Segons ens comenta el president de la ambra José María Chavarria, que va ser l’encarregat de tancar aquesta jornada.