Fins al 18 de febrer Menja’t Vilanova proposa viure la gastronomia tradicional de Carnaval, gaudint de l’autèntic Xató de Vilanova en tots els seus restaurants. L’Associació de restauradors vol aportar el seu granet de sorra al Carnaval amb la campanya “És temps de Carnaval, és temps de xató”, on vol incidir en la vessant gastronòmica de la festa. Fins el 18 de febrer, es vol potenciar un dels plats més emblemàtics tant del Carnaval com de la cuina d’hivern local
Els restaurants adherits a Menja’t Vilanova han optat per diverses vies a l’hora
d’afegir-se a la campanya. Alguns establiments l’incorporen al seu menú diari, mentre que altres el tindran a la seva carta en diferents formats o presentacions.
Aquesta campanya de Menja’t Vilanova està duta a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i es vol tenir una àmplia repercussió a través de les xarxes socials.
L’Associació de Restauradors de Vilanova i la Geltrú és un grup de restaurants i
empreses gastronòmiques que es caracteritzen per la qualitat i la promoció dels productes autòctons del Garraf i el Penedès.