Maria del Mar Bonet actuarà el proper dissabte a l’Estiu a la Pedrera de Roda de Berà

    És un dels plats forts del programa de la sisena edició

    La pedrera de l’Elies es prepara per acollir una de les nits més especials d’aquest estiu. I és que la sisena edició de l’Estiu a la Pedrera ha agafat embranzida des de fa alguns caps de setmana, sobretot després de rebre el passat dissabte a la nit les veus dels tres tenors catalans, Albert Deprius, Carles Cosías i Josep Fadó, acompanyats pel piano de Josep Buforn, una gala lírica que va captivar a tots els assistents.

    La gran Maria del Mar Bonet trepitjarà l’escenari de la pedrera de l’Elies el 31 de juliol a partir de les deu de la nit. La cantautora mallorquina és una de les referències de la Nova Cançó catalana i portarà a Roda de Berà un espectacle en el qual repassarà la seva consolidada trajectòria musical, on la Mediterrània ha estat el seu gran referent, i també alguns temes del seu nou àlbum.

    A principis d’aquest any Maria del Mar Bonet va respondre al coronavirus publicant, al costat del guitarrista valencià Borja Penalba, un nou disc en plena tercera onada de la Covid-19. Un disc gravat en directe al Teatre Micalet de València al llarg de set concerts celebrats entre el setembre i l’octubre passats, coincidint amb el cinquantenari de la primera actuació de la cantant mallorquina.

    L’entrada, com en tots els actes organitzats dins del cicle de l’Estiu a la Pedrera, serà gratuïta. Els treballadors i voluntaris de la regidoria de Cultura garantiran el compliment de totes les mesures de seguretat per fer front a la Covid-19. L’aforament és limitat, la mascareta serà obligatòria en tot moment, es garantirà la distància entre els assistents i hi haurà gel hidroalcohòlic disponible.