Màgic concert als jardins del Castell de Canyelles amb el grup ‘Veneno en la Piel’

  El grup sitgetà tanca el cicle Cants i Sons a Lluna amb un espectacular i multitudinari concert als jardins del Castell

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El grup sitgetà Veneno en la Piel tancava aquest dimecres al vespre el cicle de concerts Cants i Sons a Lluna, que enguany ha tingut un escenari de luxe, els jardins del Castell de Canyelles.

  L’obertura dels jardins del Castell, un fet històric Gràcies a un acord de col·laboració signat entre l’Ajuntament de Canyelles i el Castell, aquest edifici emblemàtic del municipi obre portes al públic per acollir diversos esdeveniments de tipus cultural i artístic al llarg de l’any.  Es tracta d’un fet històric importantíssim, que té un significat molt especial per als canyellencs, que senten aquest espai molt seu, i que després de molts anys han pogut tornar a gaudir dels seus jardins.

  La primera proposta per gaudir dels jardins ha estat la segona edició del cicle Cants i Sons a Lluna, amb dos concerts programats. I la resposta del poble ha estat excepcional. Si diumenge, el grup Aquell parell, va aplegar més de 150 persones, en el primer dels concerts, aconseguint un ambient molt entranyable, el segon concert ofert per Veneno en la Piel, va superar expectatives. El grup va omplir de gom a gom els jardins del Castell i va oferir un concert màgic que va entusiasmar tot el públic des del primer moment.

  Els dos concerts han estat gratuïts i oberts a tothom. Després de la bona acollida d’aquesta primera experiència, està prevista la programació de noves propostes  per als pròxims mesos.