Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

Luz-Matos, campions de dobles de l’ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz del Monterols

Avatar photo

Avui dissabte el Club Tennis Reus Monterols vibrarà amb les semifinals de la categoria individual

Johan Nikles en el partit contra Pol Martin. Imatge cedida

Ahir, divendres, a partir de les 10.30 h es van jugar els enfrontaments dels quarts de final del Torneig Internacional de tennis, que encarrila la recta final.

El partit entre Johan Nikles contra Pol Martin Tifon va estat espectacular. Després de dues hores i quaranta minuts de molt bon tennis, el suïs s’ha emportat la victòria per 7-6(5) 2-6 7-5.

La sorpresa per als espectadors va arribar quan el cap de sèrie número 1, Orlando Luz va perdre contra Rafael Matos, qui és la seva parella de dobles, per 4-6 6(4)-7.

Eduard Esteve va jugar contra Nikolas Sánchez al que va guanyar per 6-2 7-5 i el francès Hugo Gaston es va imposar al cap de sèrie número 3, Felipe Meligeni per 6-2 6-1. A la tarda, es va disputar la final de dobles. Luz – Matos va guanyar Cabral – Faria per  6-3 4-6-10-6.

Avui dissabte el Club Tennis Reus Monterols vibrarà amb les semifinals de la categoria individual del Torneig Internacional de Tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz 2019. A partir de les 10:00 h podem gaudir de l’enfrontament entre Rafael Matos vs Johan Nikles i a continuació, entre Hugo Gaston vs. Eduard Esteve.

La competició acabarà el diumenge amb la gran final que es celebrarà a les 11:30h a la pista central del Club Tennis Reus Monterols, que comptarà amb un gran nombre d’aficionats que no es volen perdre aquest gran esdeveniment.

A continuació es farà l’entrega de premis i el discurs de les autoritats.