L’organització dels Jocs reserva 500 entrades de la cloenda per entitats

    Segons el comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, es fa per agraïr l'esforç de les entitats i cadascuna podrà reservar un màxim de 10 entrades

    L’organització dels Jocs Mediterranis vol que la cerimònia de cloenda -que tindrà lloc aquest diumenge, 1 de juliol, al Nou Estadi- sigui “una festa d’agraïment”, en paraules del comissionat dels Jocs, Javier Villamayor. Per això, es reserven un total de 500 entrades per entitats esportives, culturals, civils i socials que “han fet possible aquests Jocs”, tenint en compte que, a més, hi haurà uns 5.000 convidats. D’aquesta manera, el comitè organitzador vol que Nou Estadi, el proper diumenge, llueixi molt més ple que durant la cerimònia d’inauguració, el passat divendres 22 de juny.

    “L’objectiu principal és mostrar agraïment a totes les persones que han treballat mà a mà”, ha dit Villamayor respecte a la cerimònia de cloenda, la qual, assegura, volen que sigui una “festa d’agraïment” que estan “preparant amb afecte”. En aquest sentit, Villamayor ha confirmat que un percentatge de les entrades estan reservades per “compromisos institucionals”, sigui dels ajuntaments o dels comitès. Avui, a més, ha detallat que des de l’organització s’han reservat 500 entrades que estaran a disposició d’aquelles entitats esportives, socials i culturals que vulguin assistir a la cloenda. Villamayor ha defensat que és una forma “d’agraïment”, tot i que no ha acabat d’aclarir si aquestes entrades també s’inclouen en aquest percentatge que es reserva per “compromisos institucionals”. El comissionat dels Jocs també ha apuntat que cada entitat podrà reservar un màxim de 10 entrades.

    Tot i que Villamayor ha reiterat nombroses vegades que és una “festa d’agraïment”, aquesta reserva d’entrades per les entitats també podria deixar entreveure la voluntat per part del comitè organitzador perquè la cloenda compti amb una major assistència que la inauguració.