L’Oficina de Turisme de Lleida atén 713 persones durant el pont del Primer de Maig

  El perfil de visitant és turisme familiar i cultural, que s’interessa pel patrimoni de la ciutat

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Oficina de Turisme de Lleida ha atès 713 persones durant el pont del Primer de Maig. El que significa que pràcticament s’ha duplicat el nombre de visitants respecte a l’any 2017.

  Els dies amb més afluència han estat el dissabte, 28 d’abril, i dilluns, 30 d’abril, amb 280 i 287 visitants, respectivament.

  Les procedències principals dels turistes que han passat per l’Oficina Municipal han estat d’arreu de Catalunya, sobretot dels voltants de Barcelona, mentre que, en l’àmbit estatal, la procedència ha estat principalment de Madrid, la Comunitat Valenciana, Aragó i el País Basc.

  Pel que fa als visitants europeus, la procedència més destacada han estat França.

  El perfil de visitants d’aquest pont festiu correspon a turisme familiar i cultural, que s’interessa per conèixer el patrimoni de la ciutat.

  Durant aquest pont s’han realitzat diverses visites guiades. El dissabte, 40 persones van participar en la visita guiada de la “Lleida Secreta”, i el dilluns, 19 persones més, van realitzar la visita guiada “Petits Grans Racons”.

  Pel que fa al Castell templer de Gardeny, entre dissabte i dimarts, han passat 420 visitants. El dia amb més afluència ha estat el diumenge, 29 d’abril, amb 306 visitants.

  Durant aquest pont, també hi ha hagut la visita guiada “La Poderosa Comanda de Gardeny”, on han assistit 12 persones.