L’Oficina de Turisme de Lleida ha rebut 673.000 visites des de 1998

  El perfil d’usuaris és turisme familiar que decideix romandre a la ciutat entre un i dos dies per descobrir els principals atractius de Lleida

  L’Oficina de Turisme celebra aquest mes el seu 21è aniversari. Des del març del 1998 fins ara, aquest servei de l’Ajuntament de Lleida ha rebut uns 673.000 visitants, procedents de diferents indrets del món.

  En el darrer any, han estat prop de 35.000 persones, que han fet alguna gestió a l’Oficina de Turisme. Cal destacar que majoritàriament, les persones que cerquen informació a les dependències del carrer Major són de Barcelona, la Comunitat de Madrid, València, el País Basc, Aragó, Andalusia i Castella-Lleó. Entre els visitants d’origen europeu, cal assenyalar sobretot els procedents de França i després dels d’Itàlia, Alemanya i el Regne Unit.

  El perfil dels visitants que passa per l’oficina és principalment familiar, que decideix romandre a la ciutat entre un i dos dies per descobrir els principals atractius de Lleida.

  L’Oficina de Turisme treballa dia a dia per millorar el servei i l’atenció al visitant. Un servei d’informació, d’assessorament de qualitat i contacte directe, personalitzat i de gran hospitalitat per obtenir la millor satisfacció possible.

  Durant tots aquests anys, l’Oficina han anat ampliant els seus serveis. Un equipament que dóna la benvinguda als visitants i on es facilita informació sobre els principals atractius de la ciutat, patrimonials, gastronòmics o culturals, però que també està obert als mateixos lleidatans, on poden obtenir informació de tots els esdeveniments de la ciutat, comprar entrades d’espectacles, inscriure’s a les visites guiades que s’organitzen per la ciutat, comprar marxandatge i adquirir publicacions de Lleida.