Lleida ven turisme al Japó

  Un grup d’operadors turístics de Tokio visiten aquets dissabte els principals monuments i edificis de la ciutat

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Una desena d’operadors japonesos estan avui visitant Lleida, per conèixer els principals atractius de la ciutat i promocionar-la com a destinació en els seus paquets turístics entre els seus clients. Aquests professionals arrelats a Tokio formen part d’un viatge organitzat per l’OET per recórrer diversos indrets del territori espanyol.

  L’expedició ha estat rebuda a primera hora pel tinent d’alcalde i director de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, a l’esplanada de la Seu Vella, indret per on han començat el seu periple de visites.

  Després de recórrer el conjunt monumental candidat a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, l’expedició ha recalat al Dipòsit del Pla de l’Aigua, on han conegut aquest equipament del segle XVIII, joia de l’arquitectura industrial de l’època, amb una capacitat per a 9.000 litres.

  El grup d’operadors turístics tenen previst tastar la gastronomia lleidatana durant el dinar en un local del Centre Històric, abans de continuar les visites per l’Eix Comercial, la Catedral Nova, l’Hospital de Santa Maria, la capella del Peu del Romeu i la Paeria. En finalitzar aquest recorregut, es desplaçaran fins al Castell dels Templers al Turó de Gardeny, abans de reprendre viatge cap a Saragossa.