L’INS Baix Camp de Reus rep la distinció d’Escola Verda pels seus valors sostenibles

    Es realitzen més de 12 activitats anuals específiques a més d'estimular el reciclatge

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Aquest dissabte 1 de desembre, l’INS Baix Camp ha rebut la distinció d’Escola Verda de mans del Conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló i el Conseller de Territori i sostenibilitat, Damià Calvet a Cornellà de Llobregat. Per part de l’institut, han recollit el premi dues professores de la Comissió Escola Verda, Ester Borrell i Mireia Prats, i la cap d’estudis, Josepa de Maria.

    Un dels objectius de l’Institut Baix Camp és treballar per la sostenibilitat ambiental i transmetre aquests valors a l’alumnat. Es realitzen més de 12 activitats anuals específiques, com el mercat d’intercanvi o la creació d’un hort ecològic, a més de comptar amb un programa per estimular el reciclatge en totes les aules i racons del centre.

    El programa Escoles Verdes sorgeix com un compromís de la Generalitat de Catalunya per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d’afrontar, des de l’educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat.