L’Hospital Joan XXIII estrena nou servei de rehabilitació

    La instal·lació incorpora també un servei de rehabilitació infantil, rehabilitació cardíaca així com rehabilitació virtual per a pacients amb dany cerebral

    Aquest matí s’ha dut a terme la inauguració de les noves instal·lacions de rehabilitació i medicina física, situades al Parc Sanitari Joan XXIII. En l’acte, ha assistit el delegat del govern a Tarragona, Òscar Peris, el director dels Serveis Territorials de Salut, Rafael Gràcia i la coordinadora del servei de medicina física i rehabilitació de l’Hospital Joan XXIII, Rosa San Segundo.

    La nova instal·lació acollirà els serveis de rehabilitació i fisioteràpia, logopèdia, electroteràpia, teràpia ocupacional i, com a novetat, incorpora un servei de rehabilitació infantil, rehabilitació cardíaca així com rehabilitació virtual per a pacients amb dany cerebral adquirit. L’espai avui inaugurat disposa de dues zones, una àrea de 455 m2 on hi ha 13 consultes, un gimnàs amb 794 m2 a més d’un vestíbul. En total, la instal·lació que oferirà el nou servei disposa de 1270 m2.

    El projecte, que es va iniciar ara fa deu anys i s’ha inaugurat amb retràs, té una inversió total d’1.671.286 euros.

    Rehabilitació