Les Vetllades Musicals a Heretat Sabartés ja són un èxit cultural consolidat

    Segons els seus organitzadors, s'ha aconseguit un ple absolut al concert i prometen que el proper any es realitzarà en una sala amb més aforament davant la gran demanda rebuda

    El passat dijous 19 de juliol, es va celebrar la quarta edició de les Vetllades Musicals a Heretat Sabartés, una finca del segle XVIII on actualment la família Sumarroca elabora vins i caves, a més de celebrar grans esdeveniments en les seves espaioses sales i cuidats jardins.
    Situada al municipi de Banyeres del Penedès, Heretat Sabartés ofereix cada mes de juliol des de fa ja quatre anys Vetllades de Música de Cambra, gràcies a l’aportació de l’Orquestra de Cambra Catalana i del seu director Joan Pàmies, en una aposta per oferir un esdeveniment cultural de qualitat a tota la comarca del Baix Penedès.
    En aquesta ocasió s’ha ofert a tots els assistents el Concert per a Violoncel en Re Major de Haydn, de la mà del virtuós violoncel·lista Pau Codina, a més de la Simfonia en Sol de Carles Baguer i la Simfonia nº44 de Haydn.
    Les expectatives d’aquest esdeveniment ja feien presagiar un gran èxit per l’experiència d’anys anteriors, tot i que els resultats d’aquest any han estat immillorables, esgotant-se les entrades i quedant persones sense poder assistir al concert. Segons els seus organitzadors, l’any vinent s’intentarà fer el concert en una sala amb més capacitat perquè ningú es quedi sense gaudir d’aquest gran espectacle de música clàssica.