Les persones entre 60 i 65 anys ja poden demanar cita prèvia per vacunar-se

Si vostè té entre 60 i 65 anys i resideix a Catalunya ja pot demanar hora per vacunar-se contra la Covid encara que no li hagin avisat ni per via telefònica ni per SMS. La nova franja d’edat per administrar la vacuna d’AstraZeneca ha permès al Depatrtament de Salut començar a avisar ciutadans d’aquestes edats. No obstant això, tot i que és més que probable que l’avisin en els propers dies, pot si vol demanar cita prèvia sense esperar, a través del web vacunacovidsalut.cat.

La vacuna d’AstraZeneca, que s’ha reprès aquest dimecres després de l’aturada per descartar qualsevol relació amb els casos de trombosi, s’està administrant a personal essencial i a persones de la citada franja d’edat.

Un procés que s’està duent a terme en diferents espais, com pavellons esportius o universitats, més els nous afegits ahir per Salut, per arribar de forma massiva a la població.

El Govern va anunciar aquest dimarts el nou pla de vacunació que té com a objectiu vacunar unes 500.000 persones cada setmana. Només aquest dijous, unes 14.000 persones d’entre 60 i 65 anys, s’han vacunat a Catalunya amb les dosis d’AstraZeneca, segons han informat fonts de el Departament de Salut.