Les instal·lacions esportives municipals acumulen prop de 700.000 usuaris el 2017-18

    Les instal·lacions esportives municipals han tingut 698.654 usuaris aquest curs 2017-18. El Servei d’Esports de la Paeria gestiona directament els diferents equipaments que són: la pista municipal d’atletisme, el Camp Escolar i els pavellons municipals de Cappont, Pardinyes, Magraners, Bordeta, Onze de Setembre, Barris Nord, Camps Elisis, Agnès Gregori i Juanjo Garra. Els pavellons de Pardinyes, amb 121.762, Juanjo Garra, amb 88.818, i de Cappont, amb 78.135, són els que més usuaris han registrat al llarg de la temporada.

    El rendiment dels diferents equipaments pel que fa al seu ús en hores és de 28.783 hores. Les instal·lacions que sumen més temps són la pista municipal d’atletisme, amb 5.955 hores, el pavelló de Pardinyes, amb 3.488, i el pavelló Juanjo Garra, amb 3.059.

    L’alcaldessa en funcions, Montse Mínguez, ha visitat aquest dimarts els participants de les estades d’Esportmania que feien activitats al pavelló i les piscines municipals de Pardinyes. Mínguez ha comentat que la Paeria organitza cada any Estiu de Petits, Estiu de Jocs i Esportmania com a recurs de lleure i educatiu per als infants i perquè les famílies puguin conciliar la vida laboral. Aquest estiu més de 3.000 nens i nens i adolescents prenen part de les estades municipals.

    Mínguez ha destacat també l’ús que es fa dels equipaments municipals. Durant la temporada, diversos clubs i entitats de la ciutat utilitzen les instal·lacions municipals per desenvolupar els seus propis programes esportius i, alhora, es fomenten accions variades per promoure l’activitat física. De fet, un dels objectius principals del Servei d’Esports de la Paeria és la conscienciació entre la ciutadania de la importància de l’activitat física per millorar la qualitat de vida de les persones i dels beneficis que aporta per a la salut, l’estat d’ànim i les relacions socials.

    La Paeria promou l’esport de base amb més de 3.300 nens i nenes de la ciutat. A través de les escoles esportives municipals i específiques impulsa l’aprenentatge i millora de diferents disciplines, així com diverses trobades i activitats per fomentar la pràctica esportiva. (Més informació Escoles Esportives Municipals)