Les empreses de Lleida, solidàries amb les entitats socials

  La Paeria ha reconegut 187 empreses que han treballat conjuntament per la qualitat de vida de persones en situació de desigualtat

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Ajuntament de Lleida posa en valor el compromís que les empreses de la ciutat mantenen amb les entitats vinculades a l’àmbit social. 187 empreses han rebut el reconeixement d’Empresa Solidària en les set edicions celebrades. Amb aquesta iniciativa es pretén donar visibilitat a les bones pràctiques que les organitzacions fan per la societat i, alhora, es distingeix el suport a les associacions i als seus projectes, activitats o accions, que, en definitiva, són entitats que treballen per la ciutadania.

  La Paeria treballa per aconseguir que Lleida sigui un territori socialment responsable i per afavorir complicitats entre les entitats i el sector empresarial que permetin aportar capacitats i recursos per a la transformació de la ciutat.

  La Regidoria de les Polítiques per als Drets Socials organitza l’acte de lliurament del títol d’“Empresa Solidària”, que també té com a objectiu impulsar i generar complicitats en la comunitat, entre entitats i el teixit econòmic i emprenedor. La Paeria treballa per millorar la qualitat de vida de les persones que es troben en situació de desigualtat i aquest tipus de col·laboracions hi contribueixen. Les mateixes entitats, que són del tercer sector d’acció social, de solidaritat, de cooperació i/o desenvolupament, presenten les candidatures de les empreses, amb el que mostren el seu interès perquè el suport i/o ajut rebuts siguin valorats i reconeguts públicament.

  La distinció d’Empresa Solidària s’organitza entorn al 20 de febrer, en què es commemora el Dia Mundial de la Justícia Social.