Les “25 il·lusions del Mag Lari” arriben dissabte al Teatre Tarragona

    El Mag Lari fa 25 anys que va començar a fer màgia, i ho vol celebrar amb un espectacle on reuneix els seus 25 números més emblemàtics. Així sorgeix l’espectacle “25 il·lusions”, que presentarà el proper dissabte, 17 de novembre, a les 21 hores, al Teatre Tarragona.

    “Normalment faig uns 12 jocs de mans per espectacle, i a “25 il·lusions”, en faig 25. És un repte per a mi”, explica el Mag Lari. Això sí, no estarà sol damunt l’escenari. L’acompanyaran ballarins i partenaires. “També hi ha un joc de mans on participarà tot el públic”, ha confessat.

    Tal i com ha explicat també Lari, còrrer el rumor que amb aquest espectacle el Mag Lari s’acomiada dels escenaris. “No és veritat. Faig 25 anys amb la màgia, i en fare 26, 27…”, ha conclòs.

    El conseller d’Ensenyament, Francesc Roca, ha convidat als tarragonins a assistir a l’espectacle i ha recordat que el preu de l’entrada és de 30 euros. 

    Així doncs, el Mag Lari arriba aquest proper dissabte al Teatre Tarragona amb un xou trepidant de més d’una hora. Aquest espectacle està inclòs dintre el 12è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona.