L’EMU tanca els comptes de 2017 amb un “benefici de més de 129.000 euros”

    Des de la Paeria destaquen la millora dels ingressos per vendes de parcel·les

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El consell d’administració ha aprovat avui els comptes de l’EMU amb un benefici de 129.001,14 euros l’any 2017, en la reunió convocada per aprovar la formulació dels comptes anuals que es remetran al ple per a la seva aprovació definitiva. De l’exercici, des de la Paeria destaquen un increment per venda de parcel·les, “un concepte que ha suposat uns ingressos de 1.161.700€ durant l’any 2017, mentre que en l’exercici anterior aquest ingrés va ser de 976.053€”. Cal tenir en compte, a més, que en l’exercici de 2015 no es va realitzar cap venda de parcel·la.

    Pel que fa al deute total de l’EMU, juntament amb el de la Paeria, destaquen que “ha continuat disminuint des de l’any 2012 i l’any 2017 la ràtio del deute fou d’un 48,8%, un percentatge que se situa molt lluny del límit legal establert en el 110% dels ingressos corrents”.

    D’altra banda, La 1a tinent d’alcalde i presidenta de Consell d’Administració de l’EMU, Montse Mínguez, ha manifestat la seva tranquil·litat i convenciment que els comptes de l’EMU s’han realitzat correctament, fent referència a les declaracions de Toni Postius.  “Davant dels fets denunciats pel Sr. Postius la passada setmana vull manifestar la sorpresa de tots els membres del Consell d’administració, inclosos els tres membres nomenats pel partit del PdCat”, ha dit la presidenta, que a més ha afegit que aquest fet “demostra el que deia l’equip de govern: el sr. Toni Postius actua sol, és una denúncia a títol individual”. Així mateix, Mínguez ha continuat assegurant que “: els comptes estan ben formulats, ben aprovats i en tot moment han estat auditats i presentats en temps i forma, donant per tant per incorrectes les denúncies que manifesta el sr.Postius en la seva denúncia”.