L’e-catàleg de la Diputació de Tarragona incorpora el Ball de bastons de Sant Jaume dels Domenys

    L'eina e-catàleg és d'una gran utilitat per als ajuntaments a l'hora de buscar i contractar espectacles i cultura per a les seves festes

    L’e-catàleg de la Diputació de Tarragona, la plataforma que posa en comunicació grups i artistes de la demarcació amb ajuntaments de les comarques de Tarragona que volen contractar espectacles, incorpora aquest estiu una desena de grups nous. Amb les noves adhesions, ja són 1.525 els grups inscrits. Una amplia oferta que enriquirà encara més aquest estiu les festes als municipis, ja que bona part de les programacions festives a les Terres de l’Ebre i al Camp de Tarragona es nodreixen d’aquesta plataforma. En concret, el 97% de municipis utilitzen l’e-catàleg per confeccionar els seus programes festius anuals.

    Rereguarda, Olga Pes, Radio Reggae, los Xatus, La Klave, Doble Rombo, el Cor Sageta de Foc i el duet Angel Dust són els vuit grups musicals que s’han afegit a l’e-catàleg en aquesta actualització. Pel que fa a dansa, també s’hi ha incorporat el Ball de bastons de Sant Jaume dels Domenys.

    L’eina e-catàleg és d’una gran utilitat per als ajuntaments a l’hora de buscar i contractar espectacles i cultura per a les seves festes, a més de suposar un potent impuls per a la promoció dels grups i artistes de la demarcació. D’altra banda, la Diputació de Tarragona també finança bona part del cost de les contractacions que es fan a través d’aquesta plataforma. Enguany la institució supramunicipal disposa d’una partida d’1.100.000 euros per aquestes subvencions als ajuntaments. Una ajuda que pot suposar entre 2.555 i 8.658 euros l’any per a cada municipi sol·licitant, segons el nombre d’habitants que tingui (beneficiant sempre als de menor població). La subvenció també s’incrementa si hi ha nuclis històrics agregats.