LaTemporada d’arts escèniques i música de Lleida aixeca el teló

  El paer en cap, Miquel Pueyo, destaca la bona programació que ofereix Lleida que serveix com a element d’atracció i reforça la seva capitalitat

  Imatge de la presentació de LaTemporada. Foto: Cedida

  El Teatre Municipal de l’Escorxador ha acollit avui la roda de premsa de presentació oficial de LaTemporada, la programació estable d’arts escèniques i música de Lleida, que s’inicia el proper 29 de setembre, coincidint amb les Festes de Tardor. Entre els mesos de setembre i gener està previst que l’Auditori Municipal Enric Granados, el Teatre Municipal de l’Escorxador i el Teatre de la Llotja acullin una seixantena d’espectacles i concerts.

  Pueyo ha destacat la bona programació que ofereix Lleida en els seus tres equipaments municipals que “demostra la vocació de capitalitat i lideratge que vol tenir la ciutat en coneixement i cultura perquè siguin elements d’atracció”. L’alcalde també ha posat de relleu les facilitats que posa la Paeria per aconseguir la complicitat del públic, tenint en compte el descompte del 50% en el preu de les entrades que tenen els joves menors de 29 anys, el conveni amb Escena 25 de la Generalitat que posa a disposició 550 entrades a preus que oscil·len entre els 5 i els 10€ i, també, l’Apropa Cultura, un programa socioeducatiu adreçat als usuaris a persones en risc d’exclusió social, així com tots els avantatges amb diferents carnets per tenir entrada reduïda als tres equipaments.

  Per la seva banda, Rutllant ha agraït el suport de les empreses mecenes i patrocinadores per la seva contribució a la cultura de Lleida i a la programació que s’ofereix als tres equipaments.

  Música i músics d’alçada per a tots els públics

  La nova programació de l’Auditori Municipal Enric Granados vol oferir una tardor plena d’activitats musicals diverses en el seu format i contingut.

  Durant el mes de tardor l’Auditori ha programat un cicle de concerts amb grans orquestres que destaquen pel repertori que interpretaran i per la qualitat dels intèrprets.