L’Associació de Dones Arrel de Tàrrega celebra Santa Àgueda

    La festa ha homenatjat la targarina Carmina Ganyet Cirera, directora general corporativa d’Inmobiliaria Colonial i consellera de Repsol i Societé Financière Lyonnaise

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha participat aquest diumenge en els actes de celebració de la festa de Santa Àgueda de Tàrrega, que organitza l’Associació de Dones Arrel.

    La jornada ha començat amb una Missa en honor a Santa Àgueda que s’ha celebrat a l’església parroquial de Tàrrega. En acabar, els actes s’han traslladat a l’Hostal del Carme, on s’ha celebrat un dinar en què s’ha fet un homenatge a la targarina Carmina Ganyet Cirera, directora general corporativa d’Inmobiliaria Colonial i consellera de Repsol i Societé Financière Lyonnaise.

    Cal recordar que l’Associació de Dones Arrel de Tàrrega va celebrar l’any passat el seu 25è aniversari. Es tracta d’una entitat nascuda el 1993 que compta amb unes 200 associades i que treballa en favor de la projecció social de les dones, a la vegada que dinamitza la vida cultural de la capital de l’Urgell. Du a terme una intensa activitat en la que dóna veu als col·lectius femenins locals mitjançant actes culturals i de lleure, com ara tallers, manualitats, exposicions, sortides i excursions.