L’Arboç participa novament al Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès TV i Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès

  Es formarà una selecció municipal infantil per participar al torneig

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El cap de setmana del 30 de juny i l’1 de juliol tindrà lloc a la zona esportiva del municipi de Santa Margarida i Els Monjos el Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès TV i Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

  Aquesta és una competició de categoria infantil (nascuts els anys 2004 i 2005) configurada per equips o seleccions municipals, una característica que la fa única a Catalunya. El municipi de l’Arboç, tot i pertànyer a la comarca del Baix Penedès, ha estat convidat novament a participar-hi com a únic representant de la comarca després dels bons resultats assolits l’any passat. Aquest any, com a novetat també hi participarà el municipi de Canyelles del Garraf.

  L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida a tots els nascuts els anys 2004 i 2005 per formar l’equip. Cada equip pot estar format per un màxim de 20 jugadors que han d’estar empadronats al municipi. En el cas que es presenti més d’un equip es jugaran eliminatòries per decidir quin dels equips finalment representarà el nostre municipi al Torneig Comarcal de Futbol 7.

  Tots els equips interessats poden adreçar-se  a la Casa de Cultura i demanar el full d’inscripció, on trobaran una llista amb tota la documentació que cal adjuntar, i les bases específiques que regulen el torneig. El full d’inscripció s’ha de presentar abans del 15 de juny.  

  El Torneig Comarcal de Futbol 7 és una iniciativa del Consell Comarcal de l’Alt Penedès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i Els Monjos, la Diputació de Barcelona i Penedès TV. La participació de la selecció arbocenca està patrocinada per l’Ajuntament de l’Arboç.