L’Arboç espera castells de 10 aquest diumenge a l’exhibició castellera de la Festa Major

    Tots els indicis apunten a que la jornada castellera d’aquest proper diumenge a l’Arboç pot tornar a ser històrica

    El municipi de l’Arboç torna ha estar d’enhorabona 1 any desprès de la històrica exhibició castellera de la Festa Major 2016. Fonts contrastades dins el món casteller confirmen que aquest diumenge 27 d’agost en el marc de la gran exhibició castellera de la Festa Major de l’Arboç 2017, es tornaran a intentar castells de 10.

    Així doncs, tots els indicis apunten a que la jornada castellera d’aquest proper diumenge a l’Arboç pot tornar a ser històrica, i que la plaça arbocenca es consolidarà com tot un referent dins el món casteller.

    Les colles convidades a l’exhibició castellera de la Festa Major de l’Arboç (Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Castellers de Vilafranca), assistiran a la cita arbocenca amb la clara intenció d’intentar fer els seus millors castells. Per la seva banda, la colla amfitriona, Minyons de l’Arboç, es mostra molt il·lusionada i també intentarà fer una gran actuació. La gran rivalitat entre les colles castelleres participants serà, doncs, un dels grans al·licients de la més que previsible històrica jornada de castells aquest diumenge a l’Arboç, en el marc de la seva Festa Major.

    L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida al civisme i convida a tots els afeccionats als castells a venir aquest diumenge a l’Arboç a la gran jornada castellera que es viurà a partir de la una del migdia.