L’alumnat de l’Institut Baix Camp participa en la Setmana Europea de la Programació

    Del 7 al 22 d'octubre es realitzaran diversos tallers formatius per introduir tot l'alumnat en el món de la programació i la robòtica

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Del 7 al 22 d’octubre l’Institut Baix Camp participa en la Setmana de la Programació que se celebra a nivell europeu. Durant aquests dies es realitzaran diversos tallers formatius per introduir tot l’alumnat en el món de la programació i la robòtica.

    L’alumnat del CFGM de “Sistemes Microinformàtics i Xarxes” realitzarà tallers d’Scratch, App Inventor i geolocalització amb HTML5 i el del CFGS de “Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma” i “Web” participarà en tallers de llocs web per mòbils i de JavaScript .

    A més, aquests tallers complementaran la formació ja emmarcada en el desenvolupament normal de les classes. Aquesta inclou activitats sobre introducció a algorismes o programació amb Java, JavaScript, PHP i Android, per part de l’alumnat dels CFGS; així com la confecció de videotutorials per part del de 1r d’ESO, ensenyant conceptes bàsics de programació; la construcció d’un robot amb Arduino per part del de 4t d’ESO i les 2h setmanals dedicades a robòtica i programació per part del de Batxillerat Científic.