L'alcalde Miquel Pueyo es reuneix amb la junta del Col·legi d’Aparelladors

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat del primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha mantingut una trobada institucional aquest matí amb una delegació del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Lleida, encapçalada pel seu president, Francesc Barberà.

    Durant l’encontre totes dues parts han manifestat la voluntat de mantenir i enfortir la col·laboració ja existent i que s’ha concretat, per exemple, amb l’execució d’inspeccions d’edificis al Centre Històric per part de tècnics col·legiats. La reunió també ha comptat amb la participació d’altres membres de la junta del Col·legi, com són el seu vicepresident, Josep Torres i la secretària, Marta Traguany.

    Els representants del Col·legi també han explicat a l’alcalde i el regidor d’Urbanisme el projecte guanyador de l’última edició del premi Edifica, que atorguen al millor Treball de Final de Grau d’Arquitectura Tècnica i Edificació de l’Escola Politènica de la UdL. Consisteix en una proposta per a utilitzar les plantes baixes d’un dels Blocs Joan Carles per a fer un habitatge adaptat per a persones amb discapacitat visual, en col·laboració amb l’ONCE.