L’Ajuntament de Tortosa estableix la gratuïtat dels volants d’empadronament

    El Ple aprova la modificació de la relació valorada de llocs de treball dels treballadors municipals

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’Ajuntament de Tortosa ha aprovat avui, en un ple extraordinari, establir la gratuïtat dels volants d’empadronament, una taxa que fins ara costava 7,10 euros a nivell general i 2,10 euros amb bonificació social. L’alcalde, Ferran Bel, ha justificat aquesta mesura perquè l’expedició d’aquest document és un procediment molt automatitzat i perquè no té un cost molt significatiu per al consistori. Es tracta d’una iniciativa que beneficiarà moltes persones, ja que anualment s’expedeixen entre 5.000 i 6.000 volants d’empadronament.

    En el mateix Ple celebrat aquest divendres s’ha aprovat la modificació de la relació valorada de llocs de treball del personal de l’Ajuntament de Tortosa, una mesura que s’aplicarà amb caràcter retroactiu amb data 1 de gener. L’alcalde ha recordat que aquest acord arriba al Ple després d’haver-se consensuat amb els treballadores i treballadors i amb els seus representants.

    Finalment, s’ha aprovat mantenir el conveni regulador de les relacions entre l’Ajuntament de Tortosa i l’EMD de Jesús, que havia finalitzat el 2017. L’objectiu és sincronitar el procés d’elaboració i aprovació del nou conveni de Jesús junt amb les EMD de Bítem i Campredó, que finalitzen aquest 2018.