L’Ajuntament de l’Arboç instal•la un tendal a l’Escola Bressol per donar compliment als resultats dels Pressupostos Participatius’17

  El consistori completa aquesta actuació després d'escoltar la veu i el vot dels veïns i veïnes i continua treballant activament

  L’Ajuntament de l’Arboç ha completat recentment la instal·lació d’un tendal al pati exterior de l’Escola Bressol, una actuació que permet que els nens i nenes del municipi gaudeixin d’una bona zona d’ombra en aquesta part del centre i que posa de manifest el compromís de l’equip de govern municipal per complir les demandes ciutadanes dels Pressupostos Participatius’17. Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana, Comunicació i Noves Tecnologies, assegura que “els arbocencs i arbocenques van mostrar i continuen mostrant les seves ganes de participar i implicar-se en la presa de decisions col·lectives, però cal que existeixi un retorn, és a dir, que les idees o aportacions es tradueixin en actuacions; per això, des de l’Ajuntament estem molt satisfets de traduir les seves demandes en fets concrets”.

   

  Excel·lent resposta en la primera edició dels Pressupostos Participatius’17

  Del 13 al 24 de febrer, els veïns empadronats a l’Arboç majors de 16 anys van poder votar telemàticament –a través del portal de participació ciutadana www.arbocencopina.cat- i de forma presencial (a l’Ajuntament, la Biblioteca, l’Oficina de Turisme i el Punt d’Informació Juvenil) entre un total de 18 propostes finalistes dividides en dues categories: accions fins a 6.000€ i accions d’entre 6.000€ i 18.000€. Cada ciutadà podia escollir una actuació de cada categoria.

  Després de dur a terme la votació ciutadana, en la qual hi van participar un total de 276 persones, els dos projectes que van obtenir més suport i van guanyar la votació van ser: realitzar millores al CEIP Sant Julià (18.000 € / 129 vots) i instal·lar un tendal al pati exterior de l’Escola Bressol (2.500€ / 118 vots).

  Un cop executada aquesta primera actuació, l’Ajuntament de l’Arboç continua treballant per donar compliment a la resta de propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius’17. Al mateix temps, el consistori agraeix, una vegada més, la participació de tots aquells veïns, veïnes i entitats que s’involucren activament en el dia a dia del municipi per tal de garantir el progrés social, contribuir en el disseny del poble i enriquir l’acció del govern municipal.