L’Ajuntament de l’Albiol adjudica la instal·lació del sistema de videovigilància a les Masies Catalanes

L’empresa Som Control i Seguretat SL ha guanyat la licitació amb una oferta de 47,983.65 euros més IVA i un manteniment sense cost per a l’administració de 21 anys

Edifici municipal ls Masies Catalanes de l'Albiol. Imatge cedida per l'Ajuntament de l'Albiol

L’Ajuntament de l’Albiol ha adjudicat el concurs per a la instal·lació del sistema de videovigilància a les Masies Catalanes a Som Control i Seguretat SL. En aquest sentit, l’oferta de 47.983,65 euros més IVA presentada per l’empresa ha estat la més ben valorada per la mesa de contractació. La proposta també contempla un manteniment d’aquest sistema de càmeres sense cost per a l’administració durant 21 anys.

Des del consistori albiolenc es detalla que aquesta és una actuació que està subvencionada pel Pla d’Acció Municipal 2020 (PAM) de la Diputació de Tarragona. En aquest sentit, ja s’ha signat un conveni amb el Departament d’interior perquè els Mossos d’Esquadra tinguin accés al servei de lectura de les matrícules dels vehicles que accedeixin al municipi.

Convé recordar que aquest és un projecte molt esperat pels veïns i veïnes de l’Albiol i que servirà per augmentar la seguretat i reduir les conductes incíviques als nuclis de la localitat.

Des del consistori s’explica que es treballarà ‘amb la màxima celeritat’ perquè aquest sistema estigui operatiu el més aviat possible.