L’Ajuntament de la Ràpita incorpora nous vehicles 100% elèctrics a la flota municipal

El consistori aposta per la mobilitat sostenible amb l’adquisició de furgonetes elèctriques per al manteniment i la conservació de les infraestructures públiques

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de la Ràpita ha incorporat aquesta setmana nous vehicles 100% elèctrics per al manteniment i la conservació de les infraestructures públiques.

Amb aquesta adquisició, són tres els vehicles nous amb què compta la brigada municipal per dur a terme la seva feina, dos dels quals es reposen en retirar-se dos dels vehicles que utilitzaven, i l’altre s’incorpora davant la necessitat de tenir més furgonetes per poder prestar el servei adient.

El regidor de Serveis, Enric Vidal, afirma que “hem decidit adquirir i actualitzar alguns vehicles de la brigada municipal perquè els treballadors puguin oferir un millor servei a la ciutadania”. A més, Vidal destaca que “amb la incorporació dels vehicles 100% elèctrics a la flota municipal evidenciem el nostre compromís i la nostra aposta per la mobilitat sostenible”.

A més dels tres vehicles, la Brigada Municipal també incorpora un camió Goupil elèctric per al buidatge de les papereres del municipi.