L’Ajuntament d’Altafulla obre el període d’abonaments per a la Piscina Municipal

  Obrirà les portes aquest dissabte 22 de juny

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Ajuntament d’Altafulla ja ho té tot a punt perquè la Piscina Municipal obri les seves portes aquest dissabte 22 de juny i iniciar la temporada d’estiu que enguany s’allargarà fins al 8 de setembre.

  És per aquest motiu que l’Ajuntament d’Altafulla ha obert el període d’abonaments per a la Piscina Municipal, que es poden aconseguir presencialment a la recepció del consistori, a la plaça del pou, de dilluns a divendres, de 9 a 14h. Quant a l’entrada diària es pot adquirir en la mateixa instal·lació del carrer Alcalde Pijuan.

  Cal recordar que els usuaris de la Piscina Municipal disposen de diferents tipus de modalitats d’abonament, ja sigui per a tota la temporada de bany, mensual o diària. També hi ha preus especials per a grups de més de 10 persones i l’abonament familiar mensual. Els infants menors de 3 anys queden exempts de pagament.

  Contràriament a la temporada passada, l’entrada i sortida no s’efectuarà amb targeta electrònica. Tots aquells usuaris que disposessin d’aquesta targeta d’altres temporades, se’ls retornarà la fiança de 3 euros un cop sigui retornada a la recepció de l’Ajuntament d’Altafulla.