La Zona Alta de Lleida celebra el seu Mercat de Rebaixes d’Estiu

    La regidora de Comerç, Marta Gispert, ha animat als comerciants a seguir treballant per la dinamització del barri

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La regidora de Consum, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Lleida, Marta Gispert, ha participat avui en l’acte d’inauguració del Mercat de Rebaixes d’Estiu de la Zona Alta i ha animat els seus promotors a seguir dinamitzant el comerç de proximitat amb iniciatives com aquesta, que ja arriba a l’onzena edició. Enguany hi participen 25 parades al carrer que representen bona part dels establiments d’aquesta zona comercial de la ciutat.

    La regidora, Marta Gispert, juntament amb el president de l’associació de comerciants, Josep Bellera, i altres representants institucionals i de les patronals del comerç de Lleida, ha saludat els comerciants i ha subratllat el moviment constant de compradors malgrat que l’edició d’enguany “ha coincidit en plena onada de calor”. “Per pal·liar-ho, s’ha muntat un sistema de ventiladors que, juntament amb els tendals, farà que la visita al mercat sigui més agradable”. Gispert ha animat l’associació de Comerciants de la Zona Alta a seguir treballant per la dinamització del comerç de proximitat. “Onze anys de continuïtat d’aquesta iniciativa demostren la vitalitat del comerç a la Zona Alta de Lleida, un espai atractiu per al comerç, la gastronomia i pel lleure, que ha de continuar treballant per ser un pol econòmic de la ciutat”.

    En suma, són 25 establiments comercials de joieria, roba per petits i grans, parament de la llar, llenceria, articles de bellesa, decoració, pastisseria i productes naturals que participen en una onzena edició en la qual també hi té presència destacada una parada de la Fundació Vicent Ferrer, que demà celebra la segona edició de la Caminada de la Llum.