La Xarxa d’ocupació comarcal posa en marxa dos cursos més de capacitació per a persones aturades

  Es tracta de cursos de Soldador/a i d’Operari/a Industrial i Logística Industrial

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Xarxa d’ocupació del Baix Penedès de la qual l’Ajuntament de l’Arboç en forma part, culminarà la fase de capacitació d’aquest primer any d’existència amb els cursos de Soldador/a i d’Operari/a Industrial i Logística. El curs d’Operari/a Industrial i Logística s’iniciarà el dia 17 de setembre i clourà el dia 15 d’octubre, i l’horariu serà de les vuit del matí a les dues del migdia. També amb el mateix horari però a partir del dia 24 de setembre fins al dia 22 d’octubre tindrà lloc el curs de Soldador/a, que es realitzarà a la Serralleria Keifer, del Polígon Industrial La Cometa del Vendrell.

  Cadascuna de les accions de capacitació tindrà una durada de 120 hores amb activitats didàctiques especialitzades i d’altres de transversals com són: la cerca de feina, el medi ambient, els riscos laborals i la igualtat d’oportunitats. En aquest sentit, el caràcter eminentment pràctic proporcionarà competències de tipus professional, lligades al lloc de treball.

  El projecte de la Xarxa d’ocupació del Baix Penedès té un cost de 199.000 euros, el 75 %

  subvencionat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Servei d’Ocupació de Catalunya; el 25 % restant del pressupost l’aporten els catorze municipis de la comarca que hi participen.

  Les persones aturades i les empreses interessades en participar en aquest projecte poden realitzar la seva sol·licitud al servei d’ocupació municipal SOM L’Arboç.