La VIII edició de la Zambomba Flamenca omple el Teatre Auditori de Salou

S’han recaptat més de 5.000€ amb la venda d’entrades donatiu i de Polseres “Candela”, una quantitat que ha superat la de l’any passat, en més de 1.500€

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La VIII edició de l’espectacle benèfic “Zambomba Flamenca” ha omplert avui, de gom a gom, el Teatre Auditori de Salou (TAS) amb cançons inspirades en el Nadal andalús, amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que aniran destinats a la investigació contra el càncer infantil i les malalties minoritàries. Concretament, seran pel Pediatric Cancer Center, el nou centre d’oncologia pediàtrica d’aquest centre hospitalari.

L’esdeveniment ha estat organitzat per la Unión Musical “La Flamenca” i la Hermandad Rociera del “Pastorcillo Divino”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou i la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, entre d’altres entitats, empreses i associacions.

La funció ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Salou, Pere Granados; la presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, Charo García Caballero; i la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer; entre altres autoritats locals i de la província de Tarragona, com el diputat al Congrés Joan Ruiz i regidors i regidores de Tarragona, El Morell i La Canonja. Paco Úbeda ha estat el responsable de conduir l’acte.

En la seva intervenció, l’alcalde ha lloat la gran labor organitzativa de la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia i ha felicitat els cors, cantants, artistes, músics i col·laboradors que duen a terme l’espectacle; els patrocinadors, i el públic assistent que ha col·laborat amb la seva aportació solidària. Finalment, ha desitjat bon Nadal a tothom i un millor any 2023.

Per la seva banda, la presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, Charo García Caballero, ha agraït el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Salou, així com dels artistes que han actuat de forma altruïsta en aquesta cinquena funció de la Zambomba Flamenca d’enguany, i del públic assistent. També ha parlat de la implicació necessària de les entitats i les persones particulars, per tal que aportin el seu granet de sorra per poder continuar amb la investigació.

Aquest any, es preveu superar la recaptació de l’any passat, atès que encara queden quatre funcions per fer. A la passada edició de 2021 es van recaptar 24.995€. En aquests moments la suma ja arriba als 19.000€.