La vicepresidenta de la Diputació de Lleida assegura que Reñé està “tranquil i serè”

  Rosa Maria Perelló es mostra sorpresa per la detenció, produïda “l’endemà de la celebració de l’1 d’Octubre i la vigília de parada de país”

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  La vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, moments després de la detenció de Reñé - Foto Miquel de Santiago

  La vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha parlat en nom de l’ens provincial després que el seu president, Joan Reñé, fos detingut pels Mossos d’Esquadra i traslladat a comissaria en el marc d’una operació anticorrupció relacionada amb el pagament de comissions a Convergència Democràtica de Catalunya. Explica que l’actuació es troba sota secret de sumar-hi i que Reñé es troba “tranquil i serè”  malgrat el moment “dur i difícil”.

  Perelló també s’ha mostrat sorpresa davant la circumstància en que s’ha produït la detenció de Reñé, duta a terme “l’endemà de la celebració de l’1 d’Octubre i la vigília de parada de país”. Ha descrit com una “calma tensa” el moment que viuen avui els membres de la corporació, tot remarcant que confien amb la justícia perquè tenen “la tranquil·litat d’haver fet les coses bé”.

  L’operatiu policial i la detenció del president de la Diputació ha comptat amb el seguiment d’una gran nombre de mitjans de comunicació, els quals han traslladat a Perelló si Reñé dimitiria del seu càrrec. Una qüestió que la vicepresidenta ha descartat valorar perquè estan pendents de noves informacions i ara no és moment” de parlar-ne.