La Trobada Gegantera obre els actes previs a la Festa Major d’Hivern de Constantí

  Organitzada per l'Associació Dance Power Constantí, la cita ha aplegat unes 10 colles procedents d'arreu del territori

  Imatge de la Trobada de Gegants de Constantí. Cedida.

  Els gegants han estat els protagonistes a Constantí aquest passat diumenge 12 de gener, quan s’ha celebrat la IV edició de la Trobada Gegantera del municipi, una activitat que s’emmarcava dintre dels actes previs a la Festa Major d’Hivern. 

  Organitzada per l’Associació Dance Power Constantí, la cita ha aplegat unes 10 colles procedents d’arreu del territori. La jornada s’iniciava amb una Plantada de Gegants a l’Avinguda 11 de Setembre, des d’on després s’iniciava la tradicional cercavila pels carrers del poble.

  Aquesta ha estat la quarta Trobada de Gegants que organitza l’Associació Dance Power a Constantí. En les anteriors edicions, aquesta entitat va presentar els gegants Balaam i Naamah. També han presentat aquests últims anys l’àliga gran i l’àliga petita, dos nous elements que s’han incorporat al Seguici Popular constantinenc

  La Festa Major d’Hivern a Constantí, la Festa de Sant Sebastià, arrencarà oficialment el dissabte 18 de gener amb el Pregó i l’entrega dels Premis i Distincions Honorífiques de l’any 2019. Abans, aquesta setmana hi haurà algunes activitats prèvies com el Lliurament dels Premis als Superlectors, que es farà a la Biblioteca Municipal aquest dimecres dia 15. El divendres dia 17 tindrà lloc un espectacle infantil al Pavelló Poliesportiu, i seguidament una xerrada sobre Pere Caselles, l’arquitecte de les Escoles Velles, que es farà a la Societat El Casino.