La ‘Tardor Màgica’ arriba a Lleida

  El Teatre Municipal de l’Escorxador acollirà l’onzena edició de la ‘Tardor Màgica’, que organitza l'Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida i que comptarà amb el Mag Edgard com a cap de cartell

  temps lectura-Temps de lectura: 3 minuts

  Lleida tornarà a viure una ‘Tardor Màgica’ el primer cap de setmana de novembre, amb la celebració de l’onzena edició del festival que organitza l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (AMIL), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida.

  La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, i el vicepresident de l’AMIL i organitzador de la trobada, Òscar de la Torre, han presentat aquest matí el programa d’aquesta activitat, que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de novembre al Teatre Municipal de l’Escorxador, i que portarà a la ciutat espectacles com el del Mag Edgard, guanyador del Premio Nacional de Magia i de l’última edició del concurs Pura Magia de TVE.

  Montse Parra ha destacat la tradició de mags que hi ha la ciutat i que ha permès la consolidació d’una Associació que ha aconseguit donar visibilitat a aquest col·lectiu, que cada cop té més presència a la ciutat. “La gent cada cop és més conscient que a la ciutat tenim grups de mags potents i professionals i que han portat a casa nostra els mags més importants de l’Estat per fer espectacles i també formació”, ha afegit la tinent d’alcalde.

  Per part de l’AMIL, Òscar de la Torre, ha agraït la col·laboració de la Paeria, que fa possible la celebració de la trobada i ha convidat a la gent de Lleida “a gaudir dels espectacles que organitzem amb tot l’afecte per atansar la màgia a la ciutadania”.

  L’Associació de Mags i Il·lusionistes també aprofitarà la ‘Tardor Màgica’ per recordar un dels pioners de la màgia, i també del cinema mut, a Lleida, Míster Antó, amb un homenatge al qual han convidat alguns dels seus familiars.

  Programa

  La inauguració del festival tindrà lloc al Pati de l’Escorxador amb un espectacle de Puffy&Didi el divendres dia 2 a les set de la tarda. A les 20.00 hi haurà l’espectacle d’hipnosi ‘Hipnoadictos por el mundo’, a càrrec de Jordi Ruiz, que té un preu de 5 €. Abans, com passarà amb tots els espectacles, al vestíbul s’hi farà “Màgia de prop”, en aquest cas a càrrec de Mag Adriaco, per tal de fer més curta i divertida l’espera, a canvi dels donatius del públic.

  El dissabte dia 3, l’activitat de la ‘Tardor Màgica’ s’iniciarà al matí, a les 10.30 amb tallers de màgia al vestíbul del teatre, abans dels shows de Mag Moi i Puffy&Didi, que serà a les 12.00 al Pati. A la tarda, serà el torn del Mag Edgard, que porta a Lleida el seu espectacle ‘Old Time Bakery’, amb dos passis a les sis i les vuit, a un preu de 7 €, mentre que la Màgia de prop anirà a càrrec de Mag Arnau Duran, Centenaris i Magic Duo.

  El festival es clourà el diumenge 4. La jornada començarà a les deu del matí amb la conferència “Il·luminació per l’espectacle”, a càrrec de Mag Moi, seguit del show de Mag Centenarius, que té un preu de 5 €. Mag Saher s’encarregarà de la Màgia de prop durant la prèvia. A la tarda, a les sis Àlex Grigelmo i Mag Ismol faran la Màgia de prop abans de la gala final de l’AMIL, Òscar de la Torre, Màgic Ferran, Mag Adriaco i Mag Moi. El preu també és de 5 €.

  Les entrades ja estan a la venda a les taquilles i la pàgina web del teatre de l’Escorxador i enguany s’ofereix un abonament de 12 euros per tres dels espectacles principals (el del Mag Edgard en queda exclòs). Durant tot el festival, el vestíbul de l’Escorxador acollirà parades de botigues d’articles de màgia per tal que tots els aficionats puguin adquirir el material que desitgin.