La tapa del restaurant Voramar torna a ser la més ben valorada de la 4a ruta “La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla”

  La xef Sara Nicolás ha rebut aquest matí el premi sobre “El joc de la Xoixeta”, un melós de carxofa fumada a baixa temperatura i bacallà confitat amb l’escuma del seu pil pil i pols de romesco

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla ha lliurat aquest dilluns al matí el reconeixement a la tapa més votada pels comensals en la 4a edició de la ruta gastronòmica “La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla”. El premi ha tornat a recaure en el restaurant Voramar, per la seva proposta “El joc de la Xoixeta”, un melós de carxofa fumada a baixa temperatura i bacallà confitat amb l’escuma del seu pil pil i pols de romesco.

  La xef Sara Nicolás ha rebut el guardó de mans de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, el regidor de Comerç i Turisme, Jaume Sánchez, i la mateixa Xoixeta, la bruixa protagonista de la ruta de tapes. És la tercera vegada que Nicolás aconsegueix el reconeixement després de fer-ho en la primera i tercera edicions.

  En tres setmanes de mostra, fora de la Setmana Santa, s’han repartit un total de 6.800 racions entre els 20 bars i restaurants participants. La mitjana de tapes servides per establiment ha estat de 350 racions amb un volum total de negoci de 19.000 €.

  Els 20 establiments que hi ha participat han estat Voramar “Cal Vitali”, Maritime Beach Club, Hotel Yola “El tiberi”, La taberna del Quatre, La toque, Les bruixes, Solocomo, K la yaya, Gastrobar Faristol, Hotel Oreneta, El mercadet, La Violeta, La Terracita de Elena, El Pozo, El Bruixot, Ares Pastisseria, La taverna del mar, Altafulla Lounge, Ca l’Anna i el Samuel i el Bolero. La mostra està organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col·laboració d’Estrella Damm, i el Consorci Turístic del Baix Gaià.