La primera edició del Temps d’Art a Girona aposta per la fotografia i les arts visuals

    Cubs de gran format pintats en directe i una mostra fotogràfica al carrer, entre les més de trenta propostes que es faran de l'1 al 24 de juny

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La primera edició del Temps d’Art a Girona vol convertir la ciutat en un “epicentre cultural” de la creació contemporània en l’espai públic. Comptarà amb una trentena d’activitats repartides en 21 espais diferents que tindran lloc de l’1 al 24 de juny. Com ja es va anunciar fa unes setmanes, la iniciativa neix com a “paraigües” d’esdeveniments artístics ja existents –com ara la mostra creativa d’estiu La Volta, Urban Sketchers o el Festival Internacional de Land Art- alhora que aporta noves propostes relacionades amb la fotografia contemporània, la pintura grafit o les visites guiades.

    Entre les novetats, hi ha la proposta d’Art In Motion on dotze artistes convidats pintaran cinc cubs de gran format al Parc Central en directe que es col·locaran a diferents punts de la ciutat, així com una mostra fotogràfica al carrer amb 48 fotografies d’autors gironins impreses en lones que s’exposaran en l’espai públic. El festival Inund’Art donarà el tret de sortida del Temps d’Art aquest divendres.