La platja de la Paella de Torredembarra estrena la figura del dinamitzador esportiu

  Amb aquesta presència es busca facilitar i fomentar la pràctica esportiva a les instal·lacions ja existents

  Pla de la platja de la Torredembarra, que ja compta amb la figura del dinamitzador esportiu. Foto CEDIDA

  La Regidoria d’Esport ha posat en marxa per primera vegada la figura del dinamitzador esportiu a la platja de la Paella amb l’objectiu de facilitar i fomentar la pràctica esportiva a les instal·lacions que ja existeixen en aquesta zona. D’aquesta manera, proporcionarà als usuaris i usuàries el material necessari, mantindrà en bones condicions les pistes de joc i coordinarà el seu ús, mantenint un ordre de torns. Els esports que s’hi poden practicar són el voleibol platja, futbol platja i tennis platja.

  Puntualment, s’organitzaran tornejos populars i les inscripcions es podran dur a terme a l’envelat ubicat a la mateixa platja. Els serveis de dinamitzador esportiu estan operatius del 16 de juliol al 16 d’agost, de dijous a diumenge, de 17 a 21 h.

  El regidor d’Esport, Raúl García, ha explicat que abans de la crisi sanitària per la Covid-19 ja tenien previst crear la figura d’aquest dinamitzador per donar servei des de finals de juny fins al finals d’agost. La situació actual, però, ha fet que s’hagi limitat en el temps. Tot i així, l’experiència permetrà valorar el seu funcionament i potenciar-lo en el futur.

  D’altra banda, la Regidoria d’Esport ha ubicat una caseta a la zona esportiva de la platja de la Paella per poder guardar el material que s’utilitza en aquest espai, una caseta que també ha posat a disposició de les entitats que organitzen casals esportius a la mateixa platja perquè no hagin de transportar el seu propi material cada dia.