La periodista Rosa Maria Calaf és guardonada als Premis Ones 2021

  La gala dels Premis Ones se celebrarà el divendres 11 de juny al Teatre Tarragona

  Rosa Maria CalafImatge proporcionada per Mare Terra Fundació Mediterrània
  Rosa Maria Calaf és un dels referents del periodisme català i  femení. Per la seva extensa i apassionant trajectòria, Rosa Maria Calaf als Premis Ones 2021, rebrà la Menció Especial Mare Terra.
  Calaf va treballar a l’exterior, per RTVE, ni més ni menys que 26 anys. Al llarg d’aquest temps va ser destinada a Nova York, Moscou, Buenos Aires, Roma, Viena i per últim, Hong-Kong i Pequín.
  L’any 1983 va participar en la creació de la Televisió Pública de Catalunya (TV3), com a directora de programació i producció. La seva extensa trajectòria com a periodista ha estat reconeguda amb més de 30 guardons, entre els quals destaca, per exemple, el Premi Ondas a la Millor Labor Professional.
  La periodista rep la Menció Especial Mare Terra per una trajectòria periodística compromesa i apassionada que l’ha fet navegar per mig món com a corresponsal, sempre tractant la informació amb rigor i independència. Per apostar pels mitjans de comunicació públics i per la igualtat de gènere en el món del periodisme.