La Paeria invertirà 260.000 euros durant l’estiu en el manteniment d’escoles

    Mínguez ha visitat avui els treballs que es fan a l’escola Parc de l’Aigua, on aquests dies s’està pintant el centre

    L’Ajuntament de Lleida invertirà aquest estiu 260.000 euros en el manteniment de set centres educatius de la ciutat. L’alcaldessa en funcions, Montse Mínguez, ha visitat aquest dijous l’escola Parc de l’Aigua on aquests dies s’estan pintant les aules del centre. Mínguez ha explicat que en l’última modificació pressupostària a l’abril es va afegir una partida extraordinària per complementar el pla d’actuació pel que fa al manteniment de les escoles. Els treballs es fan en aquest període per evitar les molèsties als escolars i a la comunitat docents i perquè, quan tornin de vacances, trobin l’espai en bon estat per desenvolupar-hi la seva activitat educativa.

    Mínguez ha apuntat que fins que no comencin les classes al setembre hi ha treballs previstos a les escoles Parc de l’Aigua, Antoni Bergós (ZER Horta de Lleida) i Espiga, a les Escoles Bressol Municipals Rellotge i de Sucs, al Centre de Formació d’Adults Segrià als Camps Elisis i a l’Aula Municipal de Teatre.

    Les obres que es fan en aquests centres inclou la pintura, la millora dels espais comuns com el pati o arranjaments de les comunicacions, entre altres.